Disclaimer

Verkoopeigenwoning.nl is een internet makelaar, of ook wel een online makelaar die betrouwbaarheid en transparantie erg belangrijk vindt. We hebben de informatie op de website dan ook met grote zorgvuldigheid samengesteld.

Helaas kunnen we niet garanderen dat alle informatie altijd correct en actueel is. En hoewel we er alles aan doen om misbruik te voorkomen, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie die door derden op de site is geplaatst of via de site wordt verzonden. Noch kunnen we aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Deze website bevat links of verwijzingen naar websites van derden. Omdat Verkoopeigenwoning.nl geen invloed heeft op die inhoud van die websites, kan Verkoopeigenwoning.nl niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze websites gepresenteerd wordt.

Alles op de site is in eigendom van Verkoopeigenwoning.nl. De content mag op geen enkele wijze voor andere commerciële doeleinden worden gebruikt, tenzij hiervoor expliciet en schriftelijk toestemming voor is gegeven door Verkoopeigenwoning.nl.

Contact informatie

Vragen over deze disclaimer kunt u per mail stellen aan info@verkoopeigenwoning.nl.
Of kijk op onze contact pagina voor meer contact mogelijkheden.

Laatste update: 10-01-2020

Cookies


Wij gebruiken cookies om uw ervaringen op onze website te verbeteren.

Accepteren

Wil je meer weten? Privacy Policy