Over Verkoopeigenwoning.nl

Verkoopeigenwoning.nl is geen traditionele makelaar maar een 2.0 makelaar. Geen duur kantoorpand met een ouderwetse werkwijze maar eigentijds met producten en diensten die zijn afgestemd op de huidige markt en behoeftes van huizenverkopers.

Ons slimme platform neemt veel praktisch werk uit handen, het persoonlijk contact doen we gewoon zelf maar dan even anders. Hierdoor kunnen we een hoop tijd besparen, bezig zijn met hetgeen er echt toe doet én dus de prijs voor het verkopen van je eigen woning laag houden.

De mensen achter Verkoopeigenwoning.nl

Verkoopeigenwoning.nl is opgericht door drie gedreven 30-ers met een passie voor ondernemen. Ieder heeft zijn eigen specialisme en de combinatie maakt een sterk team met een duidelijke visie en missie, namelijk: Uw huis verkopen met een zo goed mogelijk gevoel, zonder extra kosten achteraf.

Het platform Verkoopeigenwoning.nl

Ons slimme platform onderscheidt zich op vele punten. Alles wat geautomatiseerd kan worden, is geautomatiseerd. Alles waarvoor mensen nodig zijn wordt gewoon door mensen gedaan. Alvorens uw huis geplaatst wordt op de verschillende verkoopsites wordt het door ons vierogen principe gecontroleerd. Dit om er zeker van te zijn dat uw woning op de juiste manier aan het grote publiek getoond wordt.

80% sneller uw huis te koop op Funda

Een leuk gegeven is dat onze dienst gemiddeld 80% sneller uw huis op alle verkoopsites heeft staan dan een traditionele makelaar. Zo bereikt uw huis sneller het grote publiek en kan de verkoop starten.

verkoop-eenvoudig-uw-eigen-woning

Zet eenvoudig uw woning online.
Komt u ergens niet uit?
Dan zijn wij altijd bereikbaar.

verkoop-eenvoudig-uw-eigen-woning

U verzorgt zelf de bezichtigingen.
Ook hier geldt: Heeft u vragen?
Bel ons gerust.

verkoop-eenvoudig-uw-eigen-woning

Ons gezamenlijke doel:
Uw huis verkopen!

Cookies


Wij gebruiken cookies om uw ervaringen op onze website te verbeteren.

Accepteren

Wil je meer weten? Privacy Policy