Reviews / ervaringen over verkoopeigenwoning.nl

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen die u heeft bij het verkopen van uw eigen woning. Vanwege de privacy wetgeving mogen wij maar beperkt klantgegevens delen in onze reviews. Wilt u een uitgebreidere review? Dat kan. Enkele van onze klanten hebben aangegeven bereid te zijn u telefonisch te woord te staan over hun ervaringen.

R. te Bennekom

Bij deze makelaar is het duidelijk waarvoor je betaald. Wij konden kiezen uit verschillende pakketten, welke het PRO pakket het beste aansloot op onze wensen. Fijn contact gehad met Sander die ons van a tot z heeft begeleid.

S. te Den Haag

Goede gasten en goede service. Heb het pro pakket bij ze besteld. Binnen een paar dagen stond er al een fotograaf op de stoep om mooie foto’s te maken van onze woning. Nu onze woning op funda staat, kijken we uit naar de verkoop.

K. te Driebergen

Ik heb mijn huis voor een mooie prijs kunnen verkopen met behulp van het team van verkoopeigenwoning.nl. Voor mijn gevoel kon ik dag en nacht bij ze terecht voor vragen, dit heb ik als zeer prettig ervaren.

M. te Zeist

Leuk om zelf de bezichtigingen te kunnen leiden. Vond het een fijn gegeven dat ik de nieuwe bewoners van ons huis zelf mocht rondleiden en vertellen wat ik fijn vind aan het huis. Met een goed gevoel ons oude huisje achter kunnen laten.

W. te Amsterdam

Prima! Goede overzichtelijk website en service.

P. te Overveen

Zeer correct en snelle dienstverlening. Huis binnen 2 weken verkocht voor boven de vraagprijs.

B. te Utrecht

Goede begeleiding en service. Vragen per mail werden snel beantwoord.

R. te Amsterdam

Echte aanrader. Mijn huis in Amsterdam ver boven de vraagprijs verkocht. Zeer snelle respons op Funda! Zelf de bezichtigingen afgehandeld en dus ook zelf een goed gevoel gekregen, wie mijn huis ging kopen. Toch fijn als je fijne huisje waar je jaren met plezier hebt gewoond met een gerust hart kan overdragen.

Cookies


Wij gebruiken cookies om uw ervaringen op onze website te verbeteren.

Accepteren

Wil je meer weten? Privacy Policy